Quad - Paintball - Streličarstvo

 
Paintball je stekao brojne poklonike u Hrvatskoj, a odlična "ratišta" za tu vrhunsku grupnu zabavu su i u Karlovačkoj županiji. U paintballu sudjeluju ravnopravno igrači oba spola. Obično su podijeljeni u dvije skupine i "naoružani" poluatomatskim puškama koje umjesto metaka ispaljuju kuglice u boji. 
 
Ljubitelji ove igre sve više otkrivaju prednosti paintballa na obroncima Vodenice blizu Kupe, u šumarcima i proplancima oko Korane i Slunjčice, uz Baraćeve špilje, u dolini Mrežnice... Paintball omogućava doživljaj prave bojišnice, a ipak je samo igra. No, odlična je za oslobađanje od tjelesne i umne napetosti, kojoj su posebno izložene osobe preopterećene poslom. Kao takva, pogodna je za team building, odnosno razvoj i osnaživanje duha zajedništva. 
 
Sve to omogućuju karlovački paintball poligoni na kojima igrače, uz poduku o igri obučenih instruktora, očekuje cjelokupna oprema: puške, odijela, zaštine kacige i maske. Igrališta sadrže razne prirodne, a katkada i izgrađene zaklone i prepreke, koji paintball čine dodatno uzbudljivim, sve do posljednjeg ispaljenog "metka". 
 
U Novakima Lipničkim kod Ribnika, osim poligona za paintball s prirodnim skrovištima, gostima su na raspolaganju i igrališta na otvorenom za mali nogomet, košarku, badminton, odbojku, te viseća kuglana i dječje igralište. Netko će se pak poslije "ratovanja" na paintball poligonu uputiti u iscjeljujuću šetnju šumskim i seoskim putovima. 
 
U okolici Slunja su paintball poligoni, za sve željne istinske pustolovine i dobre zabave; nude i školu painballa, a u slučaju lošeg vremena "zaratiti" se može i u dvorani. Ljepotama bogata slunjska okolica mami i na vožnju biciklističkim stazama, nordijsko hodanje, ali i jurnjavu "cestama", dugim i do 30-ak kilometara, na sve privlačnijim quad-vozilima. U dolini Mrežnice kod Zvečaja nekoliko je paintball igrališta, kao i streličarski poligon, gdje se možete okušati u gađanju lukom i strijelama. Čari paintballa, vožnje quad-ovima, streličarstvo... i još brojne druge privlačne pustolovine dostupne su i gostima i izletnicima na Bjelolasici. 

Ponuđači usluge 

Braniteljska zadruga PONOS - Slunj
+385 98 856 516
Turistički Centar Mirjana - Rastoke
+385 47 787 205
+385 98 214 658
KANUKING AVANTURA
Donji Zvečaj 41, 47250 Duga Resa
+385 99 215 08 70
Turistički centar PETROVA GORA
Muljava bb, 47240 Vojnić
+385 98 456 378
+385 98 348 112